Benvinguts!

Benvinguts al web de l'AFA de l'escola Antoni Tàpies de Sant Boi!


Esperem que el contingut us sigui interessant i útil. I us animem a intercanviar informació, preocupacions i expectatives respecte a l'educació dels nostres fills i filles, contactant amb nosaltres!



Rocódrom

Durant els dos últims cursos escolars i, a causa de la pandèmia, no es van realitzar grans inversions a l’escola, és per això que el curs 2022-2023 l’AFA va decidir tirar endavant un projecte de millora al pati de l’escola.

Derivat del nostre compromís com a AFA en afavorir un projecte educatiu que garanteixi el benestar dels infants ens va portar a presentar davant dels socis i sòcies la proposta de la  instal·lació de dos rocòdroms al pati de l’escola, un per infantil i un altre per primària. 

La proposta es va presentar el dia 12/06/2023 a votació i va sortir aprovada amb majoria absoluta. 

La paret on es va instal·lar el rocòdrom d'infantil es va decorar amb un mural que vam pintar entre famílies sòcies de l'AFA durant l’estiu. Per motius aliens a la nostra voluntat no va ser possible dur a terme un mural en el rocòdrom de primària.

La instal·lació del rocòdrom es va fer a principis de setembre i va tenir una molt bona acollida per part dels infants a l'inici de curs.


Gràcies a tots els socis de l'AFA per fer-ho possible!